αθηνόραμα digital

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Αυτό το Σ/Κ, έκθεση "Ήχος-Εικόνα 2017"

Μοναδική εκδήλωση για το κοινό του οικιακού κινηματογράφου, παρόντα πάνω από 300 brands

Με όλον αυτόν τον... θόρυβο για την πολυσυζητημένη Black Friday και τις προσφορές της, δεν είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα λάβει χώρα στην Αθήνα η μόνη έκθεση στη χώρα μας που απευθύνεται στο κοινό που αγαπά συγκεκριμένα τις προϊοντικές κατηγορίες του home cinema: αναφερόμαστε φυσικά στην έκθεση "Ήχος-Εικόνα", η οποία διοργανώνεται από το ιστορικό περιοδικό "Ήχος" και ανθρώπους με πολύχρονη πορεία στην αγορά των οπτικοακουστικών. Στην φετινή έκθεση συμμετέχουν και πάλι σχεδόν όλες οι "μεγάλες δυνάμεις" των καταναλωτικών ηλεκτρονικών που έχουν παρουσία στη χώρα μας είτε μέσω τοπικών θυγατρικών τους, είτε μέσω αντιπροσωπειών. Παρούσες θα είναι επίσης έμπειρες εταιρείες σχεδιασμού και εγκατάστασης home cinema, εμπορικές επιχειρήσεις με ειδίκευση στην οικιακή εικόνα και ήχο, αλλά και ιδιοκατασκευαστές τέτοιων προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση Ήχος-Εικόνα είναι ενδιαφέρουσα για τους θιασώτες του home cinema και των νέων τεχνολογιών γενικότερα για πολλούς λόγους, μα για έναν ιδιαίτερα: αποτελεί μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει το ευρύ καταναλωτικό κοινό να δει από κοντά συγκεντρωμένες σε ένα χώρο συσκευές που, κάτω από άλλες συνθήκες, είτε θα έπρεπε να προγραμματίσει... τουρνέ σε μεγάλο αριθμό από demo rooms για να θαυμάσει, είτε δεν θα συναντούσε "στημένες" προς παρουσίαση. Οι διοργανωτές έχουν συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό από τέτοια προϊόντα, είτε πρόκειται για νέες τηλεοράσεις 4Κ όλων των τεχνολογιών και διαγωνίων, είτε για προβολείς υπερυψηλής ευκρίνειας, είτε για ηχεία υψηλών επιδόσεων. Φυσικά παρόντα θα είναι και πολλά... "γήινα" καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας, όπως τα ακουστικά και τα smartphones, όμως η συγκεκριμένη έκθεση αναδεικνύει κατά κύριο λόγο ικανότερο εξοπλισμό, ο οποίος δεν βρίσκεται εύκολα στα καταστήματα.

H έκθεση Ήχος-Εικόνα 2017 θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10) και θα λειτουργεί το Σαββατοκύριακο 25-26/11 από τις 10:00 π.μ. έως τις 09:00 μ.μ. Πληροφορίες για τους εκθέτες που συμμετέχουν μπορεί να βρει κανείς σε αυτήν τη σελίδα. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν (κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει και να εκτυπώσει το εισιτήριο εισόδου του από αυτό το link). Θα σάς δούμε εκεί!


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ